You are currently viewing TOP 5 Tupperware-tuotteet
Videot ja kuvat: Tupperware

TOP 5 Tupperware-tuotteet

Olen aina tykännyt ruoanlaitosta, varsinkin jos sitä saa tehdä rauhassa ja ajan kanssa. Aika mahdotonta kyllä tämän hetkisessä elämäntilanteessa. Pidän leipomisesta ja uusien reseptien kokeilemisesta. Nykyään arkiruoan laitto ei ole niinkään ihana harrastus, vaan yksi pakollinen kotityö muiden joukossa. Moni ruuhkavuosivanhempi voi varmaan yhtyä tähän mielikuvaan; nälkäiset pikkulapset roikkuvat jalassa ja itse kiireisenä yrittää saada vaan ruoan nopeasti tehtyä, jotta kaikkien nälkäkiukku heltyisi mahdollisimman pian. Silloin toivoo nopeita ja arkea helpottavia ratkaisuja. 

Olen tutustunut Tupperwaren tuotteisiin jo lapsena. Nuorena epäilin, että mikä verkostomarkkinointijuttu tämä on, yksi monien joukossa. Enää en epäile, enkä ihmettele Tupperware-tuotteiden suosiota. Olen todennut tuotteiden helpottavan arkea; siivousta ja ruoanlaittoa. Näitä kaikkien äiti-ihmisten  ”rakastamia” jokapäiväisiä, pakollisia kotitöitä. Nykyään minulla on paljon Tupperwaren tuotteita, sillä ne vaan ovat monesti niitä parhaita. Tässä siis minun viisi lempituotetta Tupperwarelta.

tupperware_ikkunaliina

TOP 1 Mikrokuituliinat (Tupperware ikkunaliina)

Ehdottomasti kaikkien must have – hankinta.  Tupperwaren mikrokuituliinat ei jätä rantuja, pinttyneetkin liat lähtee helposti. Ehdottomat ykkössuosikit ovat ikkunapyyhe sekä silmälasien puhdistusliina. Näiden tehoa ei voi uskoa, ennen kuin itse kokeilee. Tupperware ikkunapyyhe on älyttömän hyvä, sillä et tarvitse kuin vettä ikkunanpesuun. Kaikille tutut vesi-sanko-kuivauslasta -viritelmät jäävät siis välistä pois. Itse esimerkiksi pesen huone kerrallaan ikkunat, en koko päivän kestävänä projektina kaikkia ikkunoita. Nykyään peseminen on helppoa: liina käteen, kastele ja kierrä ylimääräinen vesi pois ja pese. Ikkunaliina käy mainiosti kaikkiin lasi- ja peilipintoihin. Esimerkiksi saunan ovesta lähtee kalkkisaostumat helposti. Samoin toimii muutkin Tupperwaren mikrokuituliinat. Hävitin ikkunapesurinkin, kun kokeilemisen jälkeen ihastuin näihin. Kannattaa testata, nämä oikeasti toimii!

ultrapro

TOP 2 Ultrapro (Tupperware uunivuoka)

Nämä erikokoiset, -vetoiset ja -muotoiset uunivuoat ovat ihan parhaita! Minulla näitä on muutamaa eri kokoa ja lähes jokapäiväisessä käytössä on joku näistä. Ultrapro -vuoat on valmistettu muovista ja silti kestävät uunia! Tätä ominaisuutta monet ystäväni ihmettelevät. Vuoat ovat kevyitä ja pinnoitettuja, joten niistä lähtee ruoan jämät helposti irti. Mielestäni kuitenkin paras ominaisuus näissä vuoissa on se, että niissä on kansi mukana. Tällöin ei tarvitse käyttää elmukelmuja tai folioita, loppuruoan säilöminen on vaivatonta. Astian voi laittaa mikroon, uuniin, pakkaseen ja jääkaappiin. Heidin vinkistä ymmärsin käyttää näitä myös grillauksessa. Lämpö säilyy todella hyvin, kun grillatessa monet ruoat valmistuvat eri aikaan. Aivan huipputuote!

fusion master

TOP 3 Fusion master– sarja (Tupperware raastin)

Pitkään etsin sopivaa raastinta, koska inhoan kaiken raastamista, erityisesti suklaan! Tupperwaren kautta löysin unelmaraastimen, joka kuuluu Fusion master- sarjaan. Muutkin sarjan osat ovat todella hyviä, mutta raastinosa on meillä eniten käytössä. Raastimeen saa erikseen hankittua raastin- ja viipalointiosia. Erinomainen on esimerkiksi suurireikäinen raastinosa mozzarellan raastamiseen. Tätä tulee käytettyä usein omiin ketovohveleihini. Raastinta on niin helppo käyttää, että kaksivuotias poikanikin osaa tällä raastaa turvallisesti. Ykköstuote!

extra chef

TOP 4 Extrachef (Tupperware leikkuri)

Hankin tämän, kun lapset syntyivät. Tällä oli tosi kätevä tehdä vauvoille soseita pieniä määriä kerralla. ”Vispiläosan” vuoksi sose valmistuu hetkessä samettisen pehmeäksi. Kun lapset kasvoivat, laite jäi vähemmälle käytölle. Kunnes kerran Heidi kertoi etäesittelyssään tästä tuotteesta ja ymmärsin sen käyttömahdollisuuksien monipuolisuuden. Leikkurilla saa nopeasti pilkottua yrtit ja sipulit. Extrachefillä saa tehtyä todella helposti myös erilaiset kastikkeet, pestot ja salsa verdet. Nykyään leikkuri on käytössä päivittäin. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan.

Yleiskuorija

TOP 5 Yleiskuorija (Tupperware kuorimaveitsi)

Tämä taisi olla ensimmäisiä Tupperwaren tuotteita, joita ostin. Kuorimaveitsi on pysynyt kaikki nämä vuodet (20v) terävänä, vaikka olen pessyt sitä astianpesukoneessa ja käyttänyt lähes päivittäin. Kuorimaveitsessä on päässä pieni pallo, jolla saa helposti muun muassa perunan ”mustat kohdat” pois. Ergonomia on myös hallussa.

Jos kiinnostuit jostain Tupperwaren tuotteesta, ota yhteyttä ystävääni Heidiin (löytyy facebookista Heidin Tupperware-ryhmä). Hän on muuten tällä hetkellä Suomen ykkösenä Vuoden paras konsulentti -listalla! Heidi on hyvä ystäväni, mutta myös aivan ihana asiakaspalvelija ja loistava työssään! Ei siis ihme, että todella monet asiakkaat ovat ottaneet hänet konsulentikseen ympäri Suomen.  

Koko kuvasto on nähtävillä täällä: https://www.tupperware.fi/tuotteet/magasin/syksy-talvi-2020

Vastaa